sunnuntai 8. elokuuta 2010

Tässä esittäytyy REMINA : TINAJEN'S BLACK OLA'PAPASAN

Tervetuloa seuraamaan Papasaanien kesämakiaa...

Täällä vietetään hulvatonta kesää...kotilammella uinti maistuu, niin ihmisille kuin koirillekkin. Grilliherkkuja nuuhkitaan ja maistellaan...ja lämmintäkin piisaa. Tässä teille kesäkimaraa...

Kiitokset vielä Sarille , lapsille ja Ossi boylle mukavasta kesäpäivästä...oli niin ihana nähdä! Sarille onnittelut ,siellä vieraalla malla Ossin hienosta ROP ja SERT ! sekä tokosuorituksesta erkkarissa ja menestyshän jatkuu vaan, viimeinen serti plakkarissa ja..... FIN CH , EST CH  Hyvä Ossi Boy ja Sari !!

  Ulla-Majlle ja Putelle lämpimät onnittelut hienosti suoritetusta paimennuskokeesta...olette upea pari! Sekä onnea matkaan Pepsukan kanssa Ruotsin erkkariin!!! Viimeksihän se meni upeasti ,paras uros!

Meidän tytte Remina kasvaa kovaa vauhtia...utelias ja rohkea pikkuneiti. Käyty jo moikkaamassa Minttusiskoa ja kauppareissuja... Minttu sisko jyrää Empun ja Katin  ja Martta käppänän hoivissa...terkut Mindelle! Pian nähdään! Maailma on ihmeellinen  Reminan mielesta...hevoset on ISOJA ja kissat sopivan kokoisia lekkikumppaneita...kunnes menee liian rajuksi neidin puolelta. Sakemanneja pitää härkkiä ...mutta todella hienosti ottaneet pennun vastaan. Kimba todellinen äitee...vahva, tasainen narttu.
Näin se lauma löytää uomansa  ja prinsessa löytää oman paikkansa...lapset lähtee kohta koulutielle..ja Teme ja minä hikoillaan töissä....otsasi hiessä sinun tulee leipäsi ansaitseman , pitää kyllä kutinsa!!!

Kesää..kesää mennään !