lauantai 28. toukokuuta 2011

Keväinen näytelmä Varkaudessa

Remina pyörähti Varkauden KR näyttelyssä....välillä vettä tuli kaatamalla...välillä aurinko pilkisti ...mutta tunnelmaa se ei lannistanut. Oli mukava nähdä kasvattaja Annea ja Manoa, josta on kehittynyt hulppea nuorimies. Ja luonne on pojalla mahtava, käväisin Manon kanssa loppukehässä ja kauniisti poika esiintyy. Siis Mano oli JUN, ERI ,SA, ROP JA SERTI! Manollahan tämä oli jo toinen serti ja yksi varaserti. Onnea velipoika!

Remina Lady JUN, ERI ,SA, VSP ja SERTI...esiintyi kauniisti...rauhallinen neito, ei turhia rutise...välillä  Ja tulihan siinä ''pienimuotoinen luonnetestikin'', kun kehätoimitsija ystävällisesti''räväytti'' ison sateenvarjon meidän edessä, ja tuli suojaa antamaan sateelta...eipä Remppu tästä edes hätkähtänyt!. Manon kanssa myöhemmin pötköttelivät vierekkäin....oih muistuu jälleen kerran viime kesä mieleen , kun pötköttivät vielä pentulaatikossa..niin se aika vierii. Päivä oli minulle niin piristävä...sai tavata tuttuja ja nauttia briardeista.  Anna-Maija ja Sylviä oli mukava nähdä myös....ja ehkäpä näämme isipappa Ustinkin vielä kehässä! Sylvi NUO ERI SA JA PN2. Varkaudessa tuomaroi Michael Leonardi. 7 briardia oli ilmoitettu, joista 6 paikalla.

Kiitos kaikille mukana olleille..ja myös erikoiskiitos pienille huoltojoukoille; Tessalle, Sannalle ja Jasulle. Poikkesimme sitten tankkaamaan vatsojamme tulomatkalla ja saihan se Lady Reminakin pihviannoksensa....eka serti , pitihän se palkita! Pian taas nähdään ja odotellaan muitakin rakkaita ystäviä kyläreissulle:) Kesä tulee ...nautitaan siitä ja ystävistämme ja rakkaista koiristamme.

Kesänjatkoja Remina ja Mama Papasan..tässä tunnelmia kuvien kera:)
                                    Mano, Tinajen's Black Mustafa: ROP ja SERTI  
                                    Remina, Tinajen's Black Ola'Papasan: VSP ja SERTI


Rempukkani
Remina, Mano ja Sylvi
''sisko ja sen veli'' 11 kuukautta vanhat kakarat:)
Anne ja Mano                                               Eija ja Remina

Ja välillä tuli vettä kaatamalla, Tuomarina Michael Leonard


Onko mami varmaan siinä...

Hmm. Tummat silmät, täydellinen purenta, kauniissa saksessa....