perjantai 23. maaliskuuta 2012

SAKSANPAIMENKOIRAN KESÄPENTUSIA 

,EMÄNÄ  BLACK PAPASAN OSTARA THE ACE...

ISÄNÄ ZW 85,  SG 1, HeW-2011 PERRY VOM REGINA PACIS

Usta on nyt astutettu 28.3 ensimmäisen kerran ja toisen kerran 30.3....Lemmenleikit käytiin Helsingin seudulla, metsän siimeksessä. Usta ultrattu kantavaksi 26.4....paapeloita siis tulossa toukokuun lopussa!  Onnea Perru ja Usta!

Black Papasan Ostara The Ace

 

Perru  (om. Team Leiksaid)  & Usta       Photo Natalia Mischenko

 

Ja löytyihän se mieleinen uroskin viimein....monenlaisen mietinnän jälkeen....Ja ehti astutukseen, tuli astutusta edeltävänä yönä Pietarista. 

ZW85 SG1 HeW-2011 Perry vom Regina Pasics


 

 Perru on todellinen herrasmies, nuori uros s. 27.2.2010 ( 2v) , jolla varmasti vielä näyttöjä edessäpäinkin. Upea pää , tummat silmät ja pigmentti, rakenne, upeat vaivattomat liikkeet....ja luonne...jotakin näistä hyvistä ominaisuuksista mainitaksseni. Puruilla käy ja valmistuu IPO kokeeseen. Perru on tervelonkkainen HD normal ja ED terve normal

Takaa tulee Freiheit Westerhoh Shicco ja Regina Pasic Bellina.

SCHH3 kkl1 VA5 Shicco von der Freiheit Westerholt HD A
Bellina von Regina Pacis HD A
''mummu'' Xeroge's Yolanda...tutustua voit myös isöäitiin:D

 Kuvia tulee lisää lemmenparista....Kiitos Natasalle (Team Leiksaid) kuvauksesta ja vieraanvaraisuudesta ! Ja Riitalle (Xeroge's) taas iso KIITOS!

Xeroge's Yolanda, Kimba ,Ustan emä I pentueensa kanssa. Kimballa Terveet Lonkat HD B/B ED 0/0 (Maitobaarissa B.P Onslow man,B.P Olarosa of love ja B.P Ostara the ace)

Jäämme uteliaisuudella odottamaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan / Eija (050 3709634)   ja Usta