maanantai 11. heinäkuuta 2011

Ja näytelmät jatkuu seuraavana viikonloppuna oli vuorossa heinävesi....

Jokso 7 kk ROP KP
Kyllä ainakin tarkeni ,lämpötila hipoi lähempänä kolmeakymmentä, kun lähdimme aamulla Heinävettä kohden....tuomaroimassa oli Soile Bister, joka kyllä tykkäsi Joksosta mm. hyvin lupaava... ...luonteestä piti kovasti....meidän itsevarma ''pikkumies''. Joten KP :n antoi ja ROP:in! Hienoa harjoitusta Joksolle! Aika coolistihan tämä äijä vetää, helteestä huolimatta! Juu ja Lady Reminaa ei tämä reissu napannut....Erinomaista tyyppiä,kaunislinjainen ja vahvaluustoinen narttu, mm.totesi Bister. Niimpä mut hyvin ei menny...no Jokso jaksaa esiintyä Reminankin puolesta!

Jokson arvostelu:

Erinomaista tyyppiä, vahvaluustoinen, kaunislinjainen nuori uros, jolla hyvä pituus, hyvin lupaava pää, joskin kuono voisi olla pidempi, hyvin kehittynyt runko, hyvät kulmaukset.Kääntää hieman takakäpäliä ulos.....mutta kun se on suoraraajainen...mut tuomari tietää!)... hyvät luiset kaksoiskannukset,hyvä häntä, kauniit sivuliikkeet,edessä löysyyttä,hyvä luonne.


Tällä arvostelulla Reminalle H:
Erinomaista tyyppiä, kaunislinjainen, vahvaluustoinen, riittävän pituinen feminiininen narttu , joka tarvitsee lisää itseluottamusta. Hyvä pää,silmät ja purenta, hyvin kehittynyt runko,hyvin kulmautunut edestä,tulisi seistä tukevammin takaraajoilaan,kääntää takakäpäliä ulospäin,ikäisekseen hyvä häntä hyvä, karvanlaatu, liikkuu ahtaasti takaa, askel saisi olla pidempi.
Odottelua ja odottelua.....

Anne ja Mano

Ja mikä parasta tulomatkalla kurvasimme Annen ja Jarin mökin pihaan...ja eikun uimaan!Siellähän briardit pörräsivät keskenään Alma, Telma Mano, Remina ja Jokso. Ja Telma äitee istui minun kainalossa....viime kesänä luotu ystävyys kantaa! Ja nyt jäämme odottelemann Briardien erkkaria...ja OIKEIN lämmintä kesää ystävät!