perjantai 21. tammikuuta 2011

JUU JA MINÄ TÄSSÄ ....ETTEKÖS JO TUNNE OLA'TEHOPAKKAUS


Jeps kasvan ja kasvan....no eiköhän sitten keskitytä jo henkisen puolen kasvuun. Minä oon kuulemma mamin iso vauva. Ja pyh riekunhan niin voimalla noitten sakumannisten niskassa....millohan ne herppaa kunnolla minuun. Mut toi Kimba on niin olevinaan, ei kuulemma oikein ota mua tosissaan. Ja pusuja niitä täytyy antaa, vaik välillä noi ihmiset paheksuvat parrastani pöllyävää tuoksahdusta...noo mie tutkin asioita ulkona....hevosen kikkareet ja ruokaillakin pitää...ja ei tulla sen rätin kans liehuu!

Lenkillä on kiva käydä ja tuolla meitin lammen jäällä on mukava painaltaa, turkki hulmuten...mulle nääs tota turkkia tulee vissiin ihan riittävästi mamin mielestä. Se tänääkin piti oikein jynssäystauon...ja kynnetkin huolsi. Pah kaikkeen sitä on alistuttava! Mut se hokee et ihanan karkeaa...mitähän se meinaa....ota noista ihmisitä sit selväää .
Mut juu se on mulle selvää noi pikku jutskat mitä opetetaan....voi makupalasta teen mitä vain...mulla on oma napsupussikin, mistä toi mami sit ottaa palkkaa. Ja sen mielestä mä oon aika cool....sillä se on nyt taas vähän aikaa ollut sakujen kans. No ymmärtäähän tuon! Ja Tessan kans on kans niin nastaa touhuta että.. Mul on iso lauma....ei käy aika pitkäksi.
No tänään mä autoin mamikkaa vähän, kun ajatelkaa se oli unohtanut jouluvalot tonne pihatuijaan...minäpä nokkelana berger de brienä otin ne alas sieltä....tosin sen naama vääntyili kummiin asentoihin, kun en ihan saanut niitä yhtenä osana. Niistä tuli  monta hauskaa pätkää...homma hoidettu kotiin. Mut namia ei tullu .vaik miten kauniisti katsoin ruskeilla silmilläni, viehkon otsa pehkeen alta. Eli mitä jo aiemmin totesin...kummallisia noi ihmiset välillä!
Huomen tulee Minttu sisse jytäämään ja varmaan harjoitellaan jotain....no saapahan namiskaa. No joo tässähän tätä....terkkusia vaan kaikille kamuille, erityisesti sisaruksille.

T. Aito maalaisbriardi , se Remina from Savo