sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Papasaanien pentutreffit mukavassa tunnelmassa niin aurinkoisessa säässä


 Tämä oli hurmaava päivä molemmin puolin....pennut leikkivät sopuisasti keskenään....ja kasvattajalle jäi taas kerran niin hyvä mieli. Koirat oli hyvin hoidettuja, luottivat ihmiseen ja jokaisen kanssa oli duunattu.Arkuutta tai agressiivisuutta ei esiintynyt :) Tämä on antoisaa kasvattajalle , näin näkee mitä on saanut aikaan , mitä on uros jättänyt ja mitä narttu. Pidettiin Match Show. Ensin kerroin kaikki eri vaiheet, miten koira valmistellaan näyttelyyn, miten esitetään,näyttelyvarusteet, miten näyttely kulkee ja mikä on jokaisen rooli kehässä ! Minä, Tessa ja Teme näytimme vurotellen kuinka koira kehässä viedään.Jokainen esitti koiransa itse, Minä toimin leikkimielisenä tuomarina, Sanna ja Tessa kehäsihteerinä ja Teme  aurasi kentän, valmisteli ulos makkaranpaistotulet ja oli kaikessa apuna:))  Jasu toimi koira-aputyttöna:) ja Tessa vielä juoksutti lopuksi kehää. Niin ja kuviakin yritettiin otta välissä...aika kului kun siivillä ja keli oli mahtava, hankikin kantoi :)) Hienosti pennut toimivat...pientä hiontaa, mutta nämähän vasta 9 kk vanhoja :) Ja kaiken päätteeksi maistui ulkona paistettu nokimakkara, ja sitten kuumaa kahvia sisällä, sydänsuklaakakkuia yms.

Olemme jokaiselle meiltä lähteneelle pentueelle pitäneet pentutaapaamisen ja näin toimimme jatkossakin....on tärkeää tietää, että mitä kasvateille kuuluu, miten ne kehittyy ja mitä niistä tulee...pian taas kokooonnumme ja sitten koulutuksen merkeissä.

Kasvattajat Eija ja Teme kiittää ja kumartaa nöyremmin...KIITOS te kaikki kasvattiemme omistajat, teitte taas tästä päivästä ikimuistoisen ! Kiitos kun tulitte. Saimme vaihtaa kuulumisia ja sain käydä pennut läpi :)Hyvin olette pärjänneet oman  Black Papasaaninne kanssa.

Eija, Teemu, Tessa ja Jessika Pekurinen / BLACK PAPASAN ja koirat emä Usta ja mummu Kimba:)