lauantai 2. heinäkuuta 2011

Hieno näyttelypäivä 2.7.2011 KR Juva

Jokso täytti tänään 7 kuukautta ja debytoi pentuluokassa ollen ROP-pentu KP ja Lady Remina oli junnuluokassa ja oli sitten PN2 VaraSERTI. Tuomarina oli Elina Ruskovaara.
Jokson arvostelu:
Erinomainen tyyppi,linjat ja luusto.Erinomainen pään malli, johon saa tulla lisää kokoa. Hyvät silmät, korvat,ja leuat, Hyvä kaula, Tarpeeksi vakaa ylälinja, Vahvat varmasentoiset raajat, hyväasentoinen häntä, tyypillinen karva ikäisekseen, liikkuu terveesti, hyvällä askeleella.


Reminan arvostelu:
Hyvin vahvat raajat ja oikean olemuksen omaava, rauhallinen, hyväpäinen juniori,Päässä tarpeeksi kokoa, mutta jo oikea malli, tarpeeksi ulottuva kaula, Tilava runko, hyvä häntä, liikkuu hyvällä askeleella, vähän laiskasti, karva tulossa.
Lilla Jokso
Päivä oli tosi helteinen, koirat läähätti ja emäntä hikoili....mutta mukavaa oli. Kiitos Sannalle ja Tessalle avusta! Koirat ilmastoituun autoon ja kotia kohden ja heinäpellolle, joten kuumuus jatkuu. Onneksi koirat pääsi varjoon ja viileään! Jokso kumahti suihkuhuoneen nurkkaan. Pieni mies niin hienosti veti...tuomari oli ihastuksissaan herra Joksotuksesta!

Jokso 7 kuukautta, debytoi pentuluokassa
Lady Remina 12 kuukautta junnuissa
 
Kasvattaja Jaanalle Ruotsiin haleja...suuri rakkautesi on niin kultu...kiitos tästä pennusta! Terkkui myös Annelle ja Jarille ....ja kiitos Reminasta! Ja nyt heinäpellolle mars......