sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Remina 1 vuotta tänään....
Tinajen's Black Ola'Papasan 28.05.2011 Varkaus KR JUN ERI ,PN1 , VSP, SERTI
 Vuosi sitten tähän aikaan jännitin , että tuleeko yhtään mustaa narttupentua Telmalle ja Ustinoville. Sanoin Annelle, että jos yksikin musta narttu syntyy, on se merkki mulle...ja ilmoitus tuli ...Eija täällä on viisi mustaa narttua...on sulla mistä valita. Olin haltioissani, saan viimeinkin sen oman mustan ja vielä Taran linjasta. Ja mikä parasta pennut olivat melko lähellä meitä, joten pentujen kasvun seuraaminen oli mahdollista. Ainutlaatuinen tilaisuus!
Ja niin alkoi sitten kesäiset automatkat pentueen luo useasti.Lapset olivat innolla mukana, joten pennut saivat kontaktin lapsiin jo taaperona.Olin onnellinen, sain nuuhkia pentutuoksua, tutkia, leikkiä ja seurata innolla lapsukaisten kehitystä. Telman kanssa meistä tuli hyvät ystävät. Luottavaisesti antoi Telma myllätä pentujensa kanssa...ajatteli varmaan kun punainen Passatti kaarsi pihaan, et jahas sieltä se tulee. Välillä pennut olivat Varkaudessa kaupunkiasunnossa ja välillä Leppävirralla Annen ja Jarin hulppealla ''mökillä''. Pennut tottuivat käsittelyyn ja autoiluun, sekä lapsiin ja yleensä ihmisen läsnäoloon. Loistavat lähtökohdat briardipenneleille!
Isä Ustinov:kin, Italialainen herrasmies, vieraili Anna-Maijan kanssa, ja saimme vaihtaa ajatuksia briardeista ja tutkailla pentuja ja kamerat räpsyi.
Niimpä sieltä eläinlääkäritarkastuksen jälkeen lähti mukaani se pieni musta...Tinajen's Black Ola'Papasan, Remina. Reminan valitsin koska sen luonne miellytti minua ja ulkonäöllisesti se aina osui silmään...Oli vahva , sopusuhtaisen oloinen pentu ja aina minun jaloissa.
Cartier Monzerat Ritha, Telma äitee synnytyspäivän aamuna, vielä pikkuiset massussa
 Tämä narttu on ollut juuri sellainen kun odotin...oma höpsyn töpsyn. Niin ja tulihan sieltä Ruotsista sitten keväällä vielä vahvistusta Taran linjoista, meidän Jokso herra. Se on taas uusi tarina erikseen. Ikimuistoinen Ruotsin reissu Jasun, Tessa, Empun ja Ulla.Maj:n kanssa. Ja ihana Joksotus. Kiitokset Jaanalle kaikesta Expeciaalista:)
Cartier Monzerat Jokso

  Nautin nyt kahdesta briardistani....opetellaan käytöstapoja, harrastetaan mikä hyvältä tuntuu, ilman stressin ottoa,eletään perhe-elämää....me ihmiset, kissat koirat, ja hevoset täällä Tikkalanmäen kylässä, aidossa maalaismaisemassa. Kiitos Annelle ja Jarille Remina Ladysta:)