torstai 16. kesäkuuta 2011

Kesämeinikiä ....ja äläkä edes kysy, se oli hyvä meininki!!!:)

Ensin näytelmät Pieksämäki KR ....jutustelut ja tunnelmoinnit kovassa helteessä. Onneksi urheilukatsomo tarjosi suojan auringolta ja kehä oli juuri siinä edessä. Ja U-M pyyhälsi Suomea alaspäin tänne savoon, kahden koiransa kanssa...oli niin ihana nähdä! Teitä kaikkia.....:)Anne Audin musta keula kiiluen ja aina niin iloisena ja lämpöisenä!  Ja Papa Ustinov....uskomaton uros. Siellä se makoili ihan irtaalaan hulinan keskellä, hyvin lungisti. Katseli kyllä tarkkaavaisesti tummanruskeilla nappisilmillään ja kun nousi siitä otti näytelmän henkisesti haltuunsa ollen tyylikkäästi ROP ja SERTI ja VET ROP....ja Sylvin ollessa VSP SERT...Onnea vaan Anna-Maija ja Matti! Kiitos juhlakahveesta:)

Ustinovin ja Telman poika Tinajen's Black Mustafa ,Mano.... Annen kanssa katsottiin vielä pojalle se viimeinen silaus ja A VOT! ... PU2 VaraSERT ...hyvä Mano..vauhti kiihtyy....Onnittelut Anne ja Jari!

Pahus.... Remina joutui jäämään kotosalle....riehuessaan Joksotuksen kanssa, satutti itseään.....nyt jo miltein ok,! No uusia näytelmiä tulee kyllä! Ja mieltä lämmitti vielä viimekertainenensimmäinen SERTI!Ustinov  de Uns et des Autres ja Anna-Maija, Se Reminan isipappa
U-M ja ain tyylikäs Putte herra ....ihana luonne!
Oih Manolito......!!
Ja sitten ''After Show''.....Kahvittelut Siiskosessa, jonka jälkeen puhalsimme Tujulanmäen kuningaskunnan ''Ranchille''.....kyl ol kuuma.....janoa sammuttamaan ja vatsoja täyttämään.''Grilli/kennelpoika'' niin nohevan paistoi pihvejä...... Ja jutusteltavaa riitti!  Putte herra niin charmikkaasti tapasi Jokson ja Reminan ja pääsi nuuhkimaan hevosen tuoksua ja maalaiselämää! Oi se on kuin syntynyt maalaismaisemaan....lungi uros! Ja se pää ....sitä on, niin kokoa kuin sisällystäkin:) Erittäin sosiaalinen herrasmies, niinkuin käppänä Johankin!
...JUUH se oli hyvä meininki....ihanat ystäväni! KIITOS! Sitä laguunia ja lumpeenkukkia odotellessa....vai miten se meni?
Kummitädin suukko den lilla Joksolle!
Remina ja Jokso Anna-Maijan pusutuksessa!
Kiitos vielä teille ja uusiksi otetaan.....sitä laguunia ja lumpeenkukkia odotellessa. Ja miten minusta tuntuu ihan siltä, et nää on aitoja briardihmisiä. Lämmöllä muistellaan ja pitkään:) Terkkuja Jaanalle Ruotsiin...Jokso on just sitä:D